Čevapčiči z bravčového mäsa

  autor   13375x

Suroviny:

400 g bravčového mäsa z pliecka
horčica
1 cibuľa
4 mladé cibuľky
tuk na vyprážanie
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Dobre odležané mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu očistíme a spolu s mäsom pomelieme. Zmes podľa chuti osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku a dobre premiešame. Sformujeme malé šúľky, ktoré vypražíme v rozpálenom tuku. Pred vyprážaním môžme šúľky obaliť strúhankou. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou mladou cibuľkou a s horčicou. Ozdobíme na kolieska nakrájanou paprikou a paradajkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus