Chlebíky s tatárskym biftekom

  autor   4436x

Suroviny:

300 g hovädzej sviečkovice
1 vaječný žĺtok
1 lyžica čerstvých byliniek (1 malá lyžička sušených)
1 veľká bageta (sendvič)
pol malej cibule
6 kapár
2 zavárané uhorky
worchestrová omáčka
maslo
malá lyžička horčice
alkohol podľa chuti
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Sviečkovicu pomelieme. Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. Kapary a uhorku nastrúhame. Cibuľu, kapary, uhorku a bylinky zmiešame so žĺtkom, primiešame mäso a pálenku. Ochutíme soľou, korením, horčicou, worchestrovou omáčkou a dobre premiešame. Bagetu nakrájame na 15 hrubších plátkov a natrieme jemnou vrstvou masla. Tatársky biftek rozdelíme na chlebíky. Podávame s hlávkovým šalátom a tenkými plátkami cibule.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus