Chutný hovädzí jazyk

  autor   2453x

Suroviny:

Hovädzí jazyk
strúhaný parmezán (tvrdý syr)
varené huby
biele víno
maslo
strúhanka
soľ.

Postup:

Hovädzí jazyk uvaríme. Ešte horúci vložíme do studenej vody a olúpeme. Nakrájame na plátky a dáme variť do vína. Keď víno už z polovice vyvrelo, zlejeme z neho do vymastenej nádoby toľko, aby bolo zakryté jej dno. Posypeme strúhaným parmezánom (tvrdým syrom) a naň položíme plátky jazyka, malé kúsky masla a uvarené huby nakrájané nadrobno. Celé zasypeme tenkou vrstvou strúhanky a vložíme do rúry pripiecť.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus