Cibuľová nátierka

  autor   3266x

Suroviny:

2 natvrdo uvarené žĺtka
2 lyžice hustej smotany 150 g rastlinného nátierkového masla
2 menšie uhorky
3 väčšie cibule
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do pripravenej misky vložíme očistenú nastrúhanú cibuľu, rastlinné nátierkové maslo, rozotreté natvrdo uvarené žĺtky, kyslú uhorku nastrúhanú na hrubšom strúhadle a 2 lyžice kyslej smotany. Podľa chuti prisolíme. Z pripravených surovín vymiešame hladkú nátierku. Nátierku natierame na chlieb alebo pečivo a pred podávaním môžme posypať nasekanou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus