Čínska polievka s mäsovými knedličkami

  autor   3151x

Suroviny:

100 g nasekaného bravčového mäsa
rozličná zelenina
1 lyžica sójovej omáčky
1 cibuľa
1000 ml hovädzieho (alebo hydinového vývaru)
pol čajovej lyžičky mletého ďumbieru
pažítka
soľ.

Postup:

Nasekané mäso, sójovú omáčku, ďumbier, nasekanú zeleninu, cibuľu a pažítku dobre premiešame a zo zmesi sformujeme malé guľky s priemerom asi 2 až 3 cm. Pripravené mäsové guľky vložíme do vriaceho vývaru a varíme asi 5 až 6 minút. Polievku pred podávaním ešte podľa chuti okoreníme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus