Čokoládové fondue

  autor   7935x

Suroviny:

300 ml šľahačkovej smotany
1 struk vanilky
1 lyžica brandy
150 g tmavej polevy
150 g svetlej polevy.

Postup:

Smotanu, vanilku a vínne brandy privedieme do varu. Struk vyberieme, rozrežme, dreň vyškriabeme a dáme do smotany. Polevu rozpustíme vo vodnom kúpeli, vmiešame do horúcej smotany. Čokoládovú omáčku udržujeme v teple v hrnci na fondue. Podávame s pieskovým koláčom, keksami, piškótovým pečivom, kúskami broskýň, jahôd, hrozna, čerešní, kiwi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus