Desiatová nátierka z diétnej salámy

  autor   2587x

Suroviny:

400 g diétnej salámy
1 čajová lyžička tatárskej omáčky
50 g rastlinného nátierkového masla
4 paradajky
4 nastrúhané reďkovky
1 nastrúhaná cibuľa
1 čajová lyžička horčice
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.

Postup:

Salámu pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme maslo, nastrúhanú cibuľu, umyté a na hrubom strúhadle nastrúhané reďkovky, horčicu, tatársku omáčku a soľ podľa chuti. Všetko dobre vymiešame. Natierame na chlieb alebo pečivo. Podávame posypané nadrobno nasekanou pažítkou a ozdobené kolieskami čerstvých paradajok.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus