200 g mletého mäsa
 150 g tvrdého syra
 1 pór
 kečup
 2 feferónky
 1 cibuľa
 2 strúčiky cesnaku
 horčica
 tuk
 1 sendvič
 sladká paprika
 mleté čierne korenie
 soľ.
            
                Cibuľu očistíme a nakrájame na kocky. Pór dobre umyjeme a nakrájame na kolieska. Syr najemno nastrúhame. Feferónky nadrobno nakrájame. Na tuku osmažíme cibuľu. Pridáme mleté mäso
 ochutíme korením a paprikou. Za stáleho miešania asi 3 minúty prudko opekáme. Do zmesi potom pridáme kečup
 horčicu
 prelisovaný cesnak a feferónky. Všetko osolíme a ešte chvíľu dusíme.  Pripravenú zmes necháme vychladnúť. Sendvič nakrájame na plátky a z oboch strán opečieme. Všetky plátky sendviča potrieme hrubou vrstvou mäsovej zmesi a posypeme pórom a syrom.  Zapekáme v rozpálenej rúre 3 až 5 minút.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.