Diabolský toast

  autor   6328x

Suroviny:

200 g mletého mäsa
150 g tvrdého syra
1 pór
kečup
2 feferónky
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
horčica
tuk
1 sendvič
sladká paprika
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Cibuľu očistíme a nakrájame na kocky. Pór dobre umyjeme a nakrájame na kolieska. Syr najemno nastrúhame. Feferónky nadrobno nakrájame. Na tuku osmažíme cibuľu. Pridáme mleté mäso, ochutíme korením a paprikou. Za stáleho miešania asi 3 minúty prudko opekáme. Do zmesi potom pridáme kečup, horčicu, prelisovaný cesnak a feferónky. Všetko osolíme a ešte chvíľu dusíme. Pripravenú zmes necháme vychladnúť. Sendvič nakrájame na plátky a z oboch strán opečieme. Všetky plátky sendviča potrieme hrubou vrstvou mäsovej zmesi a posypeme pórom a syrom. Zapekáme v rozpálenej rúre 3 až 5 minút.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus