Dusená jahňacina

  autor   3153x

Suroviny:

600 g jahňacieho stehna
100 g karfiolu
100 g ružičkového kelu
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
olej
drvená rasca
3 zrnká nového korenia
soľ.

Postup:

Mäso odblaníme, nakrájame na kocky, osolíme, prudko opečieme na oleji a vyberieme. Vo výpeku speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, nakrájaný cesnak a vložíme opečené mäso. Posypeme ho drvenou rascou, pridáme nové korenie, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Pridáme očistený ružičkový kel a nakrájaný karfiol. Podľa potreby podlejeme vodou a dusíme domäkka. Podávame s varenou ryžou ozdobenou nakrájanými paradajkami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus