Dusené huby s paradajkami

  autor   1464x

Suroviny:

250 g čerstvých húb
250 g paradajok
200 ml kyslej smotany
100 ml bieleho vína
1 cibuľa
1 lyžica oleja
mäsový vývar
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Čerstvé huby očistíme, nakrájame na hrubšie plátky a opražíme v rozpálenom oleji. Osolíme, okoreníme, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, podlejeme vodou a udusíme do polomäkka. Napokon zalejeme vínom, primiešame smotanu a posypeme petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus