Dusené mäso po taliansky

  autor   4125x

Suroviny:

500 g hovädzieho mäsa na pečenie
250 ml bieleho vína
1 konzerva olúpaných paradajok
1 šálka hustej šťavy z pečeného mäsa
tuk na pečenie
1 čajová lyžička mletej červenej papriky
1 čajová lyžička majoránu
1 čajová lyžička tymianu
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme a dobre potrieme všetkými koreninami. Tuk rozpálime na panvici a mäso v ňom opečieme. Pridáme paradajky, zalejeme bielym vínom a mäsovou šťavou. Prikryjeme a dusíme na miernom ohni asi 75 minút.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus