Dusený kaleráb so smotanou

  autor   3968x

Suroviny:

400 g mladých kalerábov
200 ml kyslej smotany
1 cibuľa
2 lyžice oleja
1 čajová lyžička hladkej múky
citrónová šťava
1 čajová lyžička cukru.

Postup:

Kaleráby očistíme, ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Cibuľu nasekáme nadrobno a speníme v rozpálenom oleji. Pridáme nakrájané kaleráby a zo všetkých strán opražíme. Zaprášime múkou a necháme pražiť. Podlejeme vodou, osladíme a udusíme domäkka. Napokon primiešame kyslú smotanu a ochutíme citrónovou šťavou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus