Dusený špenát

  autor   8154x

Suroviny:

1 balíček mrazeného špenátu (600 g čerstvého)
400 g párok
500 g varených zemiakov
2 vajcia
3 lyžice oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
40 g hladkej múky
mäsový vývar
soľ.

Postup:

V rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, omúčime, opražíme a zalejeme mäsovým vývarom. Rozmiešame a povaríme. Pridáme rozmrazený (alebo čerstvý) špenát, povaríme, osolíme a ochutíme rozotretým cesnakom. Nakoniec pridáme rozšľahané vajcia a krátko povaríme. Podávame s osobitne uvarenými párkami a s varenými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus