Fašírky z údeného mäsa

  autor   2985x

Suroviny:

300 g vareného údeného mäsa
2 vajcia
300 g zemiakov uvarených v šupke
strúhanka
tuk na vyprážanie
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Mäso a olúpané zemiaky pomelieme, osolíme, okoreníme, pridáme žĺtky a dobre premiešame. Zo zmesi sformujeme fašírky, ktoré obalíme vyšľahanými bielkami, strúhankou a vypražíme v rozpálenej masti z oboch strán. Podávame s varenými zemiakmi a s horčicou. Zemiaky môžme ozdobiť nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus