Fazuľová nátierka s jogurtom

  autor   2235x

Suroviny:

300 g fazule
4 paradajky
2 malé cibuľky aj s vňaťou
1 biely jogurt
1 malá lyžička oregana
soľ.

Postup:

Fazuľu uvaríme v mierne osolenej vode domäkka. Precedíme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Vložíme do nádoby a pridáme sparené, šupky zbavené a nadrobno nakrájané paradajky, nasekanú cibuľku bez zelenej vňate, biely jogurt a oregano. Všetko dobre premiešame. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič opražný nasucho. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou vňaťou z mladej cibuľky.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus