Feniklovo - paradajkový šalát

  autor   2062x

Suroviny:

250 g nakrájaných paradajok
25 g orieškov (kešu
lieskové alebo mandle)
250 g feniklových cibuliek
4 veľké jarné cibule. Nálev: 1 čajová lyžička francúzskej horčice
1 lyžica octu
pol čajovej lyžičky jablčnej šťavy
60 ml olivového oleja
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Fenikel nakrájame na rezance a dáme do vhodnej nádoby. Pridáme nakrájané paradajky, cibuľu a oriešky. V mixéri rozmixujeme prísady na nálev. Zmes nalejeme na šalát a starostlivo premiešame. Necháme chvíľu postáť a môžme podávať.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus