1 kg rybieho filé (kocka)
1 veľká cibuľa
3 strúčiky cesnaku
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
3 feferónky
3 bobkové listy
6 bobuliek nového korenia
6 klinčekov
kečup
hladká múka
vegeta
olej
Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji do zlatista. Odstavíme ju
prisypeme k nej čajovú lyžičku červenej papriky a premiešame. Pridáme rybie filé
pokrájané na zhruba dvojcentimetrové kocky
a zalejeme horúcou vodou. Pridáme vegetu
prelisovaný cesnak
nadrobno pokrájané feferónky
mleté čierne korenie a zľahka premiešame. Spolu s pridanými bobkovými listami
klinčekmi a novým korením dusíme pod pokrievkou 20 minút. Viac nemiešame! Potom vyberieme bobkové listy
klinčeky a nové korenie. Rybie filé zalejeme kečupom
v ktorom sme rozhabarkovali múku. Opäť premiešame a necháme zovrieť. Odstavíme z ohňa a na desať minút prikryjeme pokrievkou. Podávame s karí ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.