Fondue s rybími prstami

  autor   3497x

Suroviny:

900 g mrazených rybích prstov
1000 ml rastlinného oleja alebo tuku.

Postup:

Prsty necháme rozmraziť pri izbovej teplote. Každý prst prerežme na polovicu, uložíme do misiek. Olej alebo tuk rozohrejeme v hrnci na fondue. Hrniec postavíme na varič, rybie prsty napichujeme na vidličky a vyprážame v horúcom tuku. Podávame s bielym chlebom, ľadovým šalátom, šľahačkou karí, chrenovou šľahačkou, zelenou omáčkou, miešanou zeleninou v octe, orechovo - jogurtovým krémom, marhuľovou omáčkou s karí.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus