Fondue z morčacieho mäsa

  autor   4074x

Suroviny:

400 g morčacích pÅ•s
400 g sviečkovice
500 g kuracích krídel
3 lyžice polosuchého sherry
1 lyžica sójovej omáčky
šťava z citróna
pol čajovej lyžičky chilli prášku.

Postup:

Morčacie mäso a sviečkovicu nakrájame na malé kúsky. Kuracie krídla prerežme napoly. Sherry premiešame so sójovou omáčkou, citrónovou šťavou a chilli práškom. Mäso prelejeme marinádou a necháme prikryté oddychovať 30 minút. V hrnci rozpálime olej. Kúsky mäsa napichneme na kovovú ihlicu, ponoríme do oleja a pečieme. Podávame s bielym pečivom, rôznymi pikantnými omáčkami a zapíjame suchým bielym vínom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus