Frito - misto

  autor   3509x

Suroviny:

1 mladý karfiol
1 mladý baklažán
2 paradajky
3 vajcia
3 lyžice mlieka
polovica patizónu
tuk na vyprážanie
strúhanka
hladká múka
soľ.

Postup:

Karfiol rozoberieme na ružičky, patizón olúpeme, nakrájame na tenšie plátky a zbavíme jadrovníka. Baklažán olúpeme a nakrájame na kolieska. Tvrdé paradajky nakrájame na plátky. Ostatnú zeleninu očistíme, osolíme, obalíme múkou, vajciami rozšľahanými s mliekom a soľou a strúhankou. Obalenú zeleninu vypražíme v rozohriatom tuku dočervena.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus