Garnátové fondue

  autor   2871x

Suroviny:

500 g mrazených garnátov
250 ml šľahačkovej smotany
250 ml suchého bieleho vína
2 kocky krabej polievky (na 500 ml tekutiny)
400 ml vody
kajenské korenie
soľ.

Postup:

Garnáty necháme rozmraziť pri izbovej teplote, naukladáme do misiek. Pustenú tekutinu a víno, 2 kocky krabej polievky a vodu dáme zovrieť v hrnci na fondue. Prilejeme smotanu a ochutíme korením a soľou. Necháme ešte slabo vrieť na variči. Garnáty napichujeme na vidličky, dáme zohriať do vývaru a konzumujeme s troškou vývaru. Podávame s bielym chlebom, žruchovým šalátom, ľadovým šalátom, ružičkovým karfiolom, srdiečkami artičoku.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus