Gitkin šalát

  autor   2482x

Suroviny:

1000 g bravčového stehna
majonéza
3 a pol cibule
4 strúčiky cesnaku
5 kyslých uhoriek
kečup
50 g masti
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Na masti speníme pol cibule nakrájanej nadrobno. Pridáme vcelku posolené a okorenené mäso a dusíme nie celkom domäkka (aby sa dobre krájalo na rezance). Krájame vychladnuté. K mäsu postupne pridávame 3 cibule nakrájané nadrobno, rozotretý cesnak, kyslé uhorky nakrájané na drobné rezančeky, kečup, majonézu a podľa chuti mleté čierne korenie. Všetko spolu premiešame. Podávame vychladnuté s chlebom alebo s chrumkavým rožkom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus