Grilované karé

  autor   5352x

Suroviny:

4 ks bravčových rezňov z karé aj s kosťou
1 lyžicu sušeného majoránu
2 strúčiky cesnaku
olej
mletá rasca
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Rezne očistíme, osolíme, okoreníme, posypeme pretlačeným cesnakom. Zabalíme do priesvitnej fólie alebo alobalu a na 3 hodiny odložíme na chladné miesto. Majorán zmiešame s 3 lyžicami oleja. Rebierka potrieme olejom a grilujeme z každej strany asi 4 minúty dočervena. Podávame s opekanými zemiakmi, grilovaným chlebom alebo s ryžou so zelerom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus