Hermelínová nátierka so šunkou

  autor   2445x

Suroviny:

2 krabičky Hermelínu
150 g bravčovej (alebo hydinovej šunky)
4 natvrdo uvarené vajcia
4 lyžice tatárskej omáčky
4 lyžice jogurtu
100 g nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do pripravenej nádoby na vymiešanie nátierky dáme na hrubom strúhadle nastrúhaný Hermelín, maslo, šunku pomletú na mäsovom mlynčeku, nastrúhané vajíčka, tatársku omáčku, jogurt a podľa chuti soľ. Všetko zľahka premiešame na hladkú nátierku. Nátierku natierame na chlieb alebo pečivo. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus