Horiace kuracie rezne s mandľami

  autor   3189x

Suroviny:

4 kuracie rezne
1 lyžička bieleho korenia
4 lyžice masla
3 cibule
4 lyžice mandľových lupienkov
4 lyžice oleja
4 dl smotany
4 lyžice whisky (koňaku)
soľ
čierne korenie.

Postup:

Mäso trochu naklepeme, narežeme a okoreníme. Cibuľu nakrájame na plátky a opekáme s mandľovými lupienkami a posolíme. Rezne opečieme a vyberieme. Do výpeku pridáme smotanu a podusíme. Osolíme, okoreníme a rezne potrieme teplou cibuľovou zmesou. Whisky zapálime a vylejeme na mäso. Po zhasnutí plamienkov, pridáme smotanovú omáčku a zohrejeme. Podávame s varenými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus