 
   
             Dusanko
  Dusanko  
             9365x
9365x
            
                Ak chceme mať veľmi chutný guláš
 mali by sme použiť hovädziu glejovku alebo mäso z podplecia
 ale dobré sú i hovädzie líca. Mäso najskôr opečieme
 pridáme rascu
 dusíme do zmäknutia
 poprášime múkou a povaríme. Ak máme poruke čerstvé paradajky
 môžme pridať 2 alebo 3 pre chuť i farbu. Keď sa rozvaria
 vidličkou môžme vybrať šupky. Ak použijeme paradajkový pretlak
 pridáme ho až nakoniec
 pretož dlhým pôsobením tepla tmavne. Ako koreniny môžme použiť aj cesnak alebo majorán. Podávame so slanými rožkami
 chlebom
 cestovinami
 knedľou alebo so zemiakmi.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.