Hovädzia polievka s kelom a so zemiakmi

  autor   2369x

Suroviny:

1500 ml mäsového vývaru (instant)
500 g zemiakov
250 g mrkvy
1 menší kel
1 viazanička petržlenovej vňate
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Pripravíme mäsový vývar. Zemiaky a mrkvu očistíme a umyjeme. Zemiaky nakrájame na kocky, mrkvu na plátky. Z kelu odstránime vrchné listy, prerežme ho napoly, vyrežme hlúbik, kel umyjeme a nakrájame na rezance. Vývar zohrejeme, pridáme zemiaky, mrkvu, kel a varíme asi 15 minút. Petržlenovú vňať umyjeme, nakrájame a pridáme do polievky. Dochutíme soľou a korením.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus