Hovädzia roštenka na spôsob peknej poetky

  autor   2493x

Suroviny:

1000 g roštenky
50 g masla
300 g egrešov
300 g patizónov
100 g oleja
worchestrová omáčka
horčica
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Nakrájané mäso jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, natrieme horčicou a pokvapkáme worchestrovou omáčkou. Mäso potom dáme do vhodnej nádoby, zalejeme olejom a na chladnom mieste necháme odležať aspoň na 2 hodiny. Odležané roštenky opečieme na panvici alebo rošte. Podávame s patizónmi, ktoré sme udusili na masle a so zohriatymi čerstvými egrešmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus