Hovädzie mäso na rasci

  autor   2587x

Suroviny:

700 g hovädzieho zadného mäsa
200 ml smotany
štvrť nakrájanej cibule
1 lyžica múky
1 lyžica masti
1 lyžica octu
1 lyžica rasce
soľ.

Postup:

Cibuľu nakrájanú nadrobno udusíme na masti, mäso nakrájame na kocky a spolu s cibuľou udusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme múku, zalejeme vodou, rascu vložíme do gázy a povaríme. Prilejeme ocot a smotanu, dosolíme a ešte raz prevaríme. Rascu vyberieme. Podávame s ryžou alebo s cestovinami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus