 
   
             Dusanko
  Dusanko  
             2557x
2557x
            
                700 g hovädzieho zadného mäsa
 mrkva
 petržlen
 pol kalerábu
 pol zeleru
 zemiaky
 1 červená cibuľa
 1 lyžica octu
 5 zÅ•n celého čierneho korenia
 soľ.
            
                Na masť dáme mäso nakrájané na plátky
 posolíme a pridáme trochu octu
 nakrájanú zeleninu
 soľ a celé čierne korenie. Dusíme domäkka. Občas prilejeme trochu vody. K mäkkému mäsu pridáme očistené a na kolieska nakrájané zemiaky a prilejeme toľko vody
 aby zemiaky boli zakryté. Prikryjeme a bez miešania dusíme
 kým zemiaky nezmäknú. Mäso vyložíme na misu a zeleninu zmiešanú so zemiakmi podávame ako prílohu. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.