Hubové rezne

  autor   2790x

Suroviny:

600 g čerstvých húb
2 vajcia
2 žemle
cibuľa
olej
strúhanka
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie
posekaná petržlenová vňať

Postup:

Huby si očistíme a pokrájame. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom. Primiešame huby, posolíme, okoreníme, podusíme a necháme vychladnúť. Vopred namočené a vyžmýkané žemle spolu s vajcami a s nasekanou petržlenovou vňaťou pridáme do hmoty. Podľa potreby zahustíme strúhankou. Z hmoty formujeme rezne, ktoré vyprážame na rozpálenom oleji z obidvoch strán.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus