Husacie prsia na ďumbieri

  autor   3506x

Suroviny:

1 husacie prsia
100 ml bieleho vína
2 cibule
4 strúčiky cesnaku
1 lyžica husacej masti
30 g hladkej múky
hydinový vývar
1 lyžica ďumbiera
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Husacie prsia rozrežme na 4 časti, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, potrieme rozotretým cesnakom, posypeme ďumbierom a prudko opečieme v rozpálenej husacej masti zo všetkých strán. Potom pridáme cibuľu nasekanú nadrobno, podlejeme hydinovým vývarom, poprášime múkou a opražíme. Nakoniec podlejeme vínom a udusíme domäkka.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus