Husárske vajcia

  autor   3547x

Postup:

Uvarenú chudú šunku zmiešame s nakrájanými šampiňónmi a niekoľkými lyžicami silného bujónu a dáme na teplé miesto. 2 tvrdé paradajky prelisujeme cez sito, dáme do vymastenej misy a niekoľko minút zapekáme, aby sa masa prehriala. Potom paradajky vyberieme, preložíme na menšiu misku a pokryjeme vrstvou pripravenej šampiňónovej zmesi. Navrch poukladáme uvarené vajcia zohriate v rúre. Jedlo polejeme štipľavou omáčkou, ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok a nadrobno nakrájanou ľubovoľnou zelenou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus