Hydinová fašírka

  autor   3844x

Suroviny:

600 g vareného alebo pečeného hydinového mäsa
2 žemle
1.5 dl mlieka
2 vajcia
30 g cibule
40 g oleja
mleté čierne korenie
horčica
soľ
majorán
30 g strúhanky

Postup:

Hydinové mäso pomelieme na mäsovom strojčeku. Žemľu namočíme v mlieku, vytlačíme a pomelieme na strojčeku. Pridáme vajcia, cibuľu, ktorú sme zapenili na troche oleja a pridáme k mäsu. Všetko okoreníme, pridáme horčicu, soľ, majorán dobre zamiešame a formujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vyprážame na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovou kašou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus