Hydinová pečeň na pikantný spôsob

  autor   3082x

Suroviny:

600 g hydinovej pečene
1 vajce
1 lyžica Solamylu
soľ
mleté čierne korenie
2 čili papričky
3 lyžice oleja
Glutasol
1 lyžica ostrej horčice
2 lyžice červeného vína

Postup:

Hydinovú pečeň pokrájame na menšie kúsky a premiešame s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme nadrobno posekanými čili papričkami. Opäť premiešame a necháme postáť 20 minút. Potom pečeň vložíme do rozohriatého oleja a opekáme. Keď je mäkká, pridáme Glutasol, ostrú horčicu a podlejeme červeným vínom. Ešte chvíľu dusíme a horúce podávame.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus