Jahňacia kapama s kyslým mliekom

  autor   2112x

Suroviny:

800 g jahňacieho mäsa
200 ml kyslého mlieka
400 g mladej cibule
100 ml oleja
2 lyžice múky
1 čajová lyžička mletej červenej papriky
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Mäso nakrájame na malé kúsky, obalíme v múke a opečieme na oleji. Opečené mäso vyberieme a na oleji po opekaní opražíme nakrájané cibule dozlata. Pridáme mäso, osolíme a okoreníme. Podlejeme jahňacím vývarom (alebo teplou vodou) a dusíme, kým mäso nezmäkne. Potom ho odložíme z ohňa a vmiešame kyslé mlieko.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus