Jahňacie fondue

  autor   2962x

Suroviny:

1000 g jahňacích kotliet
1000 ml rastlinného oleja
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Jahňacie kotlety opláchneme pod tečúcou studenou vodou, osušíme. Vykostíme. Mäso nakrájame na asi 2 cm kúsky a uložíme do misiek. V hrnci na fondue zohrejeme olej (alebo tuk). Hrniec postavíme na varič, mäso napichujeme na vidličky a smažíme v horúcom tuku. Posypeme soľou, korením. Podávame s bielym chlebom natretým cesnakovým maslom, paradajkovou majonézou, marhuľovou omáčkou s karí, surovou paradajkovou omáčkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus