Japonské filé

  autor   1944x

Suroviny:

4 kúsky rybie filé
citrónová šťava
soľ
mleté čierne korenie
100 g masla
1/2 šialky kyslej smotany
petržlenová vňať
1 sáčok mrazenej polievkovej zeleniny
3 čerstvé mandarinky
2 lyžice strúhaného syra

Postup:

Ryby pokvapeme citrónovou šťavou, necháme odležať. Mrazenú zeleninovú zmes nadrobno pokrájame, podusíme na masle, pridáme filé, osolíme, okoreníme, zalejeme smotanou a navrch položíme plátky mandariniek. Zasypeme strúhaným syrom. Zapečieme na 20 minút. Podávame s ryžou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus