Jednoduchá vajcová nátierka

  autor   4354x

Suroviny:

4 vajcia
2 lyžice ochutenej majonézy
100 g rastlinného nátierkového masla
1 nastrúhaná cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Vajcia uvaríme natvrdo. Žĺtka vyberieme, vidličkou rozotrieme a dáme do nádoby. Pridáme nátierkové maslo, nastrúhanú cibuľu, majonézu, trochu mletého korenia a podľa chuti soľ. Všetko dôkladne premiešame, čím nám vznikne hladká nátierka. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou a nasekanými bielkami z natvrdo uvarených vajec.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus