Jumbo bageta

  autor   4507x

Suroviny:

500 g údeného mäsa nakrájaného na plátky (morčacie prsia)
50 g kyslej smotany
75 g majonézy
1 pomaranč
1 bageta
žrucha (petržlenová vňať)
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Pomaranč olúpeme a v miske nakrájame mesiačiky na plátky. Vytečenú šťavu zmiešame s kyslou smotanou a majonézou. Ochutíme soľou a korením. Bagetu vodorovne prerežme, natrieme ochutenou majonézou, na jednu polovicu položíme tenké plátky údeného mäsa. Na mäso dáme nakrájaný pomaranč, posypeme nasekanou žruchou a prikryjeme druhou polovicou bagety. Bagetu rozrežme na 6 častí.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus