Kapor na pytliacky spôsob

  autor   3407x

Suroviny:

600 g mrazeného a vyčisteného kapra
3 vajcia
160 g tvrdého syra
100 ml 33 % smotany
140 g šampiňónov
120 g cibule
cesnaková pasta
2 citróny
olej
20 g hladkej múky
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Z kapra odkrojíme podkovičky, obalíme v pripravenej zmesi z hladkej múky, mletej sladkej papriky a korenia. Potrieme cesnakom. Mäso dáme na tanier, pridáme žĺtko, posypeme nastrúhaným syrom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Dáme na teplý tanier, prelejeme upražnou, na kolieska nakrájanou cibuľou so šampiňónmi. Ozdobíme šľahačkou a plátkami citróna. Podávame so zeleninovou oblohou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus