 
   
             Anonymný autor
 Anonymný autor   
             2836x
2836x
            
                500 g kapra
 3 veľké cibule
 50 g zeleru
 50 g feferónok
 7
5 dl svetlého piva
 kúsok masla
 soľ
            
                Cibuľu pokrájame na kolieska
 zeler na kocky a feferónky rozdrvíme. Rozložíme ich na vymastený plech
 posolíme a zalejeme pivom. Navrch položíme očisteného a osoleného kapra
 prikryjeme a v rúre za občasného polievania šťavou dusíme cca 35 minút. Hotovú rybu vyberieme
 šťavu so zeleninou varíme
 kým sa neodparí na polovicu
 potom ju prepasírujeme a omáčku dochutíme maslom a soľou. Vylejeme na naservírovaného kapra. Podávame s ryžou alebo so zemiakovým pyré.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.