Kapor v pivovom cestíčku

  autor   1993x

Suroviny:

1 očistený kapor
1.5 dl svetlého piva
čierne korenie
soľ
citrón
chren
130 g hladkej múky
1 vajce
kysla smotana
tuk

Postup:

Kapra očistíme, umyjeme a nakrájame na porcie. Zmiešame pivo, vajce, múku, soľ a korenie na hladké cestíčko. Tuk rozohrejeme a rybu obalenú v cestíčku opečieme na panvici do zlatová. Kyslú smotanu zmiešame s chrenom, citrónovou šťavou a ochutíme soľou, cukrom a korením. Kapra naukladáme na vyhriate taniere, zalejeme omáčkou a podávame so zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus