Kapustnica s fazuľou

  autor   2399x

Suroviny:

1 kg kyslej kapusty
1 bravčové údené koleno
200 g fazule
3 polievkové lyžice ryže
150 g klobásy
250 ml smotany
sladkú papriku
pálivú papriku
tymián
soľ

Postup:

Údené koleno umyjeme a dáme variť do studenej vody spolu s fazuľou. Keď je koleno polomäkké, pridáme kyslú kapustu a ďalej varíme, až sa mäso oddelí od kosti. Potom ho vyberieme, oberieme, nakrájame na kúsky a vrátime späť do polievky. Asi 45 minút pred dovarením pridáme opláchnutú ryžu a koreniny. Tesne pred dovarením vmiešame smotanu a nakrájanú klobásu.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus