Kapustový prívarok

  autor   4319x

Suroviny:

600 g hlávkovej kapusty
200 ml kyslej smotany
40 g hladkej múky
1 cibuľa
30 g oleja
cukor
ocot
mletá červená paprika
drvená rasca
soľ.

Postup:

Očistenú a umytú kapustu nakrájame na rezance, vložíme do vriacej osolenej vody a varíme. Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a kyslú smotanu, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku. Povaríme, prilejeme ku kapuste a ešte spolu povaríme. Nakoniec dochutíme cukrom, octom a rascou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus