Karbonátky z rybacieho filé

  autor   2160x

Suroviny:

400 g rybacieho filé
1 1/2 žemle
30 g cibule
40 g slaniny
soľ
mleté čierne korenie
majorán
2 vajcia
olej na vyprášanie

Postup:

Rybacie filé s namočenou a vytlačenou žemľou, cibuľou a pokrájanou slaninou zomelieme. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, majorán, vajcia a trochu strúhanky. Potom s masy sformujeme malé karbonátky, ktoré obalíme v strúhanke a na rozpálenom oleji vypražíme. Podávame ich so zemiakmi a zeleninovým šalátom alebo zeleninovým prívarkom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus