Kaviárová nátierka

  autor   1963x

Suroviny:

80 g kaviáru
100 g ľahko rozotierateľného syrokrému
4 lyžice hustej smotany
1 zväzok reďkoviek
120 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.

Postup:

Do vhodnej nádoby na prípravu nátierky dáme kaviár, maslo, syrokrém, smotanu, umyté a na hrubom strúhadle nastrúhané reďkovky a podľa chuti soľ. Z takto pripravených surovín vymiešame hladkú nátierku. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus