Krabová omeleta

  autor   3078x

Suroviny:

Krabie mäso z konzervy
4 vajcia
100 ml bieleho vína
olej
zelená petržlenová vňať alebo pažítka
ďumbier
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Krabie mäso namočíme na hodinu do bieleho vína. Potom ho opečieme na rozpálenom oleji za občasného premiešania asi 2 až 3 minúty, okoreníme mletým čiernym korením, zalejeme vínom, do ktorého sme pridali trochu mletého ďumbieru, prilejeme rozšľahané vajcia, osolíme a upečieme omeletou. Podávame horúcu, posypanú nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou alebo nakrájanou pažítkou. Ako prílohu podávame osobitne pripravenú ryžu.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus