Kúpačková radosť

  autor   2395x

Suroviny:

600 g vareného údeného mäsa
500 ml mlieka
3 celé vajcia
40 g masla na pekáč
lyžica petržlenovej vňate
nové korenie
mleté čierne korenie
strúhanka (asi 150 g)
soľ.

Postup:

V mlieku rozmiešame vajcia, nasekané varené údené mäso, nakrájanú zelenú petržlenovú vňať, trocha soli, mletého čierneho a nového korenia. Do rozmiešaného mäsa pridáme toľko strúhanky, až bude masa primerane hustá. Pekáč dobre vymastíme, dáme do neho masu a pečieme asi 30 až 45 minút. Namiesto údeného mäsa môžme použiť varené kozľacie alebo jahňacie pľúca, srdce a jazyk.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus