Kura po čínsky

  autor   3246x

Suroviny:

Rastlinný olej
kuracie prsia
med
kari korenie
soľ
sójová omáčka
čerstvá kapusta
cibuľa
mrazená zeleninová zmes.

Postup:

Zohrejeme olej, pridáme med a po chvíli na rezance nakrájané mäso, ktoré opekáme asi 3 minúty. Potom pridáme kari korenie, zeleninu a dusíme, kým nie je mäso a zelenina mäkké. Potom pridáme kapustu, sójovú omáčku. Kapustu necháme zmäknúť a pred dovarením pridáme cibuľu pokrájanú na plátky. Dosolíme podľa chuti a stiahneme z ohňa. Podávame s ryžou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus